12 de febr. 2014

La Llei de Murphy "bessonil"



Els dies van escolant-se i hi ha certes coses que et passen que només poden respondre a la famosa Llei de Murphy. Cada dia estic més convençuda que hi ha una part de la maleïda llei que està dedicada als bessons i els seus pares. 

Molts direu (i amb raó), que pot aplicar-se també per a tots aquells que teniu 2 o més fills. Cert . Però estareu d'acord amb mi que amb algunes d'elles , per als que tenim dues de la mateixa edat , sembla que tinguem més números de la “loteria”.

Aquests són els meus 5 primers punts de la Llei de Murphy “bessonil”

1 – Tot i que l'únic que vols durant l'embaràs és que els nadons estiguin bé, cal que et faci il·lusió tenir dues nenes perquè siguin dos nens . Què t’encantaria que fossin nen i nena ? Ni ho somiïs .
2 - Aquest va dedicat a duotrastadas.es , que m'ho va suggerir , i està a cavall entre la Llei de Murphy i una d'aquestes "veritats sobre bessons, sense embuts”. Vols sortir, has quedat amb una amiga . Quan per fi ja tens les bessones arreglades, menjades, canviades i preparades i tu ja t'has posat la jaqueta i les sabates ... una es caga fins al clatell i l'altra vomita.
3 - Quan són nadons, mai aconseguiràs que s'adormin al mateix temps quan tu necessitis 20 minuts per fer alguna cosa: Per dormir, per anar al lavabo tranquil·lament o per dutxar-te. Lliçó número 1: si tens 5 minuts no dubtis a utilitzar-los per fer el més prioritari . No saps si en podran ser 6, 10 o 15 . O és clar , llei de Murphy: potser només en siguin 3, de minuts.
4 - Llei de Murphy o 'qui té boca s’equivoca'. Quan estiguis en l'operació bolquer , el típic és comentar-ho amb tots els pares que estant passant pel mateix. ¡ Nooooo ! Ni se't passi pel cap . Falta que diguis "portem uns dies que ho controla súper bé " perquè estiguis a les 4 de la matinada canviant pijames, llençols i protectors de matalàs perquè se li ha escapat el pipí . I no 4 gotetes justament .
5 - Un altre 'qui té boca s’equivoca': Fuig com de la pesta de qualsevol conversa sobre polls. No contestis a cap tweet ni comentis un sol estat de Facebook sobre el tema. Els polls ho saben . I quan encara no hagis acabat d'escriure la frase al mur de la teva amiga Pilar "ànim nena , ja veuràs que amb el tractament acabaràs amb ells. Nosaltres per sort portem una bona temporada que ens en hem lliurat .... " un **** poll estarà envaint el cap d'una de les teves bessones .



Continuarà ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada