28 de gen. 2013

Un jardí ben especial




Cada any, per l’aniversari de les petites, aprofitem per fer un regal “especial” a tota la família quan venen a casa per la festa. L’any passat vam idear el Memory Twin, de manera que les nenes tenien un joc a cada casa. Però val a dir que l’any passat encara no van poder col·laborar gaire. Aquesta vegada, però, tot i una mica d’ajuda, estaven d’allò més contentes d’haver elaborat elles el regal per tota la família, i òbviament, es van cansar de dir a tothom que tenien un secret. Els hi agradava pregonar que estaven preparant una sorpresa.  I el van guardar fins a l’últim moment.

Aquest any hem fet un jardí ben especial. És molt fàcil de fer i així aconseguireu que la família tingui una “obra d’art” dels més petits.

Què necessiteu?
Només cal comprar fang o pasta de modelar (a més, per exemple, a l’Abacus ja en vaig trobar de color verd, de manera que us podeu estalviar el pas d’haver de pintar). També a l’Abacus vaig trobar unes bossetes amb animals de foam i una altre per muntar les flors. També haureu de tenir  a mà un bon grapat d’escuradents.

Com fer-ho?

Nosaltres vam dedicar la primera tarda a muntar les flors. Els hi vaig ensenyar a l’Ona i a l’Estel com ho havien de fer i elles van anar enganxant les pecetes de foam. Com que tenien una part adhesiva, hi vam enganxar els escuradents i ja teníem les flors muntades.

Una altre tarda ens vam dedicar a “fer la gespa” (amb el fang) i a plantar les flors al jardí. Nosaltres vam fer una mida relativament petita i ens hi cabien unes 8-10 flors, a més de posar alguns dels animals al terra del jardí.

Durant un parell de dies vam tenir tots els “jardins” escampats per casa mentre s’assecaven, però les nenes n’estaven molt contentes. Per acabar els vam embolicar amb paper de cel·lofana vermell i hi vam fer un llaç. I el dia del seu aniversari l’anaven repartint a tota la família. 


1 comentari:

  1. Núria, t'anomenen en aquest post: http://www.bebesymas.com/bebes-y-mas/blogs-de-papas-y-mamas-clv.
    M'ha fet gràcia trobar-te! VAgi bé

    ResponElimina