11 de gen. 2012

Ballem reggae? (Reis 1)


Aquests pingüins són ben especials. Han estat el regal de Reis amb més 'marxa' i una gran descoberta. The Penguins són una banda de música jamaicana. La seva història arrenca l'any 2006, a Sant Feliu de Llobregat, amb un grup d'adolescents, podria dir-se, enamorats d'aquests ritmes. El grup s'ha anat consolidant i fa un parell d'anys van començar a conformar aquest projecte Reggae per xics, cançons populars catalanes reinterpretades amb ritmes i músiques jamaicanes. No és només un disc, darrera hi ha tot un projecte educatiu que es trasllada en directe a escoles i pobles. Hi podeu trobar aquelles cançons que segur, n'estic convençuda, tots cantem/canteu. Des del Sol Solet, L'elefant, Puff el drac màgic o La Masovera. Per sort, ara no només les podem cantar, sinó també ballar. I fer un pingüí. I un barret. No us ho creureu, però el CD inclou manualitats! Per sort, hi ha gent que entén que les cançons pels més petits, es poden reinterpretar i donar-los nous aires, sense perdre -en cap moment-, la seva màgia. Aire fresc. El CD ja forma part dels nostres indispensables, a casa i al cotxe.

Aquí els teniu damunt l'escenari, en un medley inspirat en Thank you lord de Bob Marley & The wailers. Pugeu el volum i deixeu-vos anar. Segur que mai havíeu ballat així El gall i la gallina.


2 comentaris:

  1. no els coneixia, té bona pinta, encara m'agradaria més si fessin vídeos amb coreografies a l'estil cantjuegos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, aquests videos amb "coreografies" (ho escric entre cometes perquè són més aviat balls)els podràs trobar a la nostra web:

      www.reggaeperxics.com

      També podràs trobar informació sobre els concerts, jocs i altres coses!

      Moltes gràcies

      Elimina