19 d’oct. 2011

Consells pràctics per estalviar amb bessons (2) Tràfic de roba




Secció pràctica número 2


* Tota la roba que us puguin passar/donar és benvinguda.
Classificar per talla i temporada i comprovar que els hi anirà bé als bebès/nens i quan (al principi és complicat perquè dubto que hi hagi algú al món que entengui com poden estar tan mal etiquetades i organitzades les talles de la roba dels bebès).


* Eviteu comprar massa roba pels primers mesos. No dura res. Ja sé que costa perquè hi ha coses precioses, però realment fa llàstima veure com aquell vestit que tant t’agradava només els hi has posat una vegada.


* Si us volen regalar roba pel(s) bebè(s), demaneu que sigui per a molt més endavant. Quan neixen, els nens no només necessiten roba pel primer mes. Amb un any també els vestireu!

* Tinc clar que em planto amb les meves dues filles bessones. Per tant, un cop la roba se’ls queda petita, continuo la cadena. Segur que teniu amics/amigues o conegudes a qui els hi podeu passar la roba. Ens hauríeu de veure a vegades fent tràfic de bosses amb bodies, samarretes, pantalons i sabatetes en perfecte estat o fins i tot sense estrenar!


Tot això demostra la importància de les cadenes. Potser podeu pensar que relacionat amb aquest post és una frivolitat, però demostra la importància del grup. De la pinya. De la xarxa. En la roba és una qüestió purament material, però on més es nota és en molts altres aspectes molt més intangibles. Uns aspectes amb els que sense el suport d’altres persones, els primers moments de la maternitat amb bessones haguessin estat molt més complicats.


Recordatori:
La secció pràctica número 1 girava al voltant de com t’estafen amb el preu de les vacunes. Com es pot comprar la Prevenar més barata? Cliqueu i rellegiu el post!

2 comentaris:

  1. Apa que no n'he rebut jo de roba dels fills d'uns amics i ara la passo a una companya de feina, com diuen, "que rule".

    ResponElimina